Blått hjärta hålls öppen

Vi har tagit beslutet att hålla "Blått Hjärta" öppet även fortsättningsvis då det fortsätter att komma in pengar. I lördags överlämnade vi 243 509 kr till IFK Vänersborg och efter det har det kommit in lite över 15 000 kr så just nu är det totala uppe i 260 000 kr. Så fortsätt hemskt gärna att stötta både med pengar eller saker som vi eventuellt kan auktionera ut. Allt som är inom "Blått Hjärta" går oavkortat till IFK Vänersborg.


Förhoppningen är att vi då och då kan lämna över betydande belopp till IFK vid lämpliga tillfällen. Det kommer synas när det är dags. Vill ni vara med så gäller samma som tidigare, swish 0725661775 Sara Ljungman Davidsson (kassör) eller bank 282-0637 Supporterklubben Älgarna. Skriv Blått Hjärta som meddelande. Förövrigt så hälsar vi er välkomna till denna nya hemsida!


Härligt att matcherna är igång


I säsongens andra match vann IFK mot Frillesås med 6-3. En ganska typisk träningsmatch men som ändå är helt ok. Jocke ser fortfarande stark ut och gjorde fyra mål. I övrigt så ser Viklund piggare ut vid denna tidpunkt än vad som brukar vara fallet, underbart att se när han trycker ifrån. I denna match vilade Robin Öhrlund och det märktes på mitten då han brukar ha mycket boll. Kul att se alla unga som fått chansen nu i början, alla tar för sig riktigt bra. I övrigt finns det inte mycket att säga om matchen. Det blir lite mer ingående analyser längre fram.


Ses på läktaren!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Årsmöte

Stötta IFK via fiktiv match