Bortaresa Frillesås

 Bandyns Julafton närmar sig med stormsteg och i år går resan söderut till Sjöaremossens Idrottsplats där Frillesås Bk står för motståndet.

Avresa från Arena Vänersborg 26//12-21 Klockan 10:30
Styrelsen har beslutat efter rådande pandemi att samtliga resenärer måste uppvisa ett giltigt vaccinpass för att åka med denna resa. Vaccinpass visas upp för ansvariga funktionärer innan påstigning på bussen. En självklarhet är att även om du är vaccinerad skall du också vara symtomfri.
Kostnad för resa och inträde är 300kr för medlemmar i Supportklubben Älgarna. Är du ännu inte medlem löser du ditt medlemskap i samband med betalningen av resan.
Önskvärt är att betalningen är gjord innan påstigning av buss.
För er som ännu inte är medlemmar i Älgarna för denna säsongen är medlemsavgiften 150kr.
Betalning sker lättast via swish 123 241 68 81 mottagare Supporterklubben Älgarna IFK VBG alt Bg 282-0637 när det gäller bankgiro tänk på att göra detta ett par dagar innan så vi kan se betalningen.
Anmälan sker till algarna96@gmail.com uppge för och efternamn samt telefonnummer, om du anmäler fler glöm inte skriva deras namn och om dem är medlemmar eller ej.
Vi reserverar att ställa in resa med kort varsel om inte vi uppnår 30 anmälningar innan 23/12-21 18:00 eller om folhälsomyndigeten kommer med nya restriktioner.
Glöm inte att anmälan är bindande och att vid anmälan godkänner ni Älgarnas resepolicy som ni hittar på vår hemsida http://www.xn--lgarna-9ta.se/
Hoppas vi ses Forza Blåvitt/// Styrelsen

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Blått hjärta hålls öppen